Κρίσιμο το επόμενο διάστημα για την εξέλιξη της πανδημίας – Η κυβέρνηση αξιοποιεί κάθε γόνιμη πρόταση για να πειστούν οι ανεμβολίαστοι

Εδώ και καιρό οι επιστήμονες προειδοποιούν για τον κίνδυνο να βρεθούμε μπροστά σε “έκρηξη” κρουσμάτων και σε δραματικούς αριθμούς και τραγικές καταστάσεις.
Για τον επικείμενο κίνδυνο μίλησε σήμερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  κ. Οικονόμου ο οποίος χαρακτήρισε «κρίσιμο» το επόμενο διάστημα.

Όπως τόνισε: «Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο αύξησης κρουσμάτων και νοσηλειών, υπογραμμίζουν ότι το πιο αποτελεσματικό όπλο απέναντι στη πανδημία είναι ο εμβολιασμός και συνιστούν σχολαστική τήρηση των μέτρων προστασίας καθώς και τη διενέργεια αυτοδιαγνωστικών ελέγχων ιδίως για όσους επιστρέφουν από τις διακοπές», προσθέτοντας: «Για το σκοπό αυτό από σήμερα μέχρι και την επόμενη Δευτέρα διατίθενται δωρεάν δύο self test από τα φαρμακεία στους μη εμβολιασμένους εργαζομένους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα καθώς και στους μη εμβολιασμένους συμπολίτες μας ηλικίας 5-30 ετών. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση αξιοποιεί κάθε γόνιμη πρόταση, κάθε γόνιμη ιδέα προκειμένου να πειστούν και να ενθαρρυνθούν για να διευκολυνθούν οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας. Να αξιοποιήσουν δηλαδή το προνόμιο του εμβολιασμού που μας χάρισε η επιστήμη».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ