Μετά το Νοσοκομείο Κορίνθου ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί και σε άλλα νοσοκομεία της Περιφέρειας -Θα λειτουργήσουν αρκετά εμβολιαστικά κέντρα σε όλους τους νομούς

Το Νοσοκομείο της Κορίνθου είναι το πρώτο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου ξεκίνησε τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Οι εμβολιασμοί είναι σε εξέλιξη για πέμπτη ημέρα , ενώ σήμερα ξεκίνησε η σχετική διαδικασία και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία θα συνεχιστεί με τους ιδιώτες γιατρούς, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια.

Ο εντεταλμένος για την Υγεία περιφερειακός σύμβουλος γιατρός Άγγελος Χρονάς με ανακοίνωσή του, ενημερώνει ότι σε πανελλαδικό πλαίσιο ο εμβολιασμός έχει ξεκινήσει για τους υγειονομικούς και τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και με βάση τον προγραμματισμό αναμένεται μέχρι τέλος του Ιανουαρίου να έχουν εμβολιαστεί 220.000, ενώ θα έχει ξεκινήσει και ο εμβολιασμός των ατόμων άνω των 85 ετών.

Η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού θα ανοίξει την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν σχετική αίτηση. Ο εμβολιασμός είναι δωρεάν και συστήνεται να γίνει από όλους, ώστε να αποκτηθεί το απαραίτητο τείχος ανοσίας, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, πολύ πιο σύντομα

Σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου θα λειτουργήσουν αρκετά εμβολιαστικά κέντρα, για την άριστη εξυπηρέτηση των πολιτών.

«Ως Περιφερειακή Αρχή, όπως άλλωστε έχει δηλωθεί και δια στόματος του περιφερειάρχη μας Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος, όταν έρθει η σειρά του να εμβολιαστεί, θα το πράξει, δίνοντας το καλό παράδειγμα, θα είμαστε αρωγοί σε ό,τι μας ζητηθεί και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε θα το πράξουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αγγ. Χρονάς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ