Με πρώτο μέλημά της την ομαλή λειτουργία των πρωτοβάθμιων δομών Υγείας της Περιφέρειάς μας, συνεδρίασε, υπό την προεδρία του Χρ. Μέλλου η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, Χρυσοβαλάντη Μέλλου, για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων.

Όπως δήλωσε ο κος Μέλλος: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής που αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε πρώτο πλάνο θέτουμε την ομαλή λειτουργία όλων των πρωτοβάθμιων δομών της Περιφέρειάς μας, καθώς καταγράφουμε και τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Σκοπός της σύστασης αυτής της επιτροπής, είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών, ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος στις συνεδριάσεις των Περιφερειακών Συμβουλίων και με τον τρόπο αυτό ευελπιστούμε σε ποιοτικότερα αποτελέσματα.

Προγραμματίζονται δράσεις, πάντα σε συνεννόηση και με τον Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχό και σύντομα οι πολίτες θα μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και θα τις αγκαλιάσουν. Θα αφορούν την πρόληψη και τη δημόσια Υγεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ