Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου τα «Παπαφλέσσεια 2024». Δ. Πτωχός: “Είναι ένας αγώνας που ενώνει τις κοινότητες του κόσμου …..”

Υπογράφτηκε από τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό η προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Μεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου, από τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Στασινόπουλο, που δίνει την απαραίτητη ώθηση στον καταξιωμένο θεσμό για μία επιτυχημένη διοργάνωση που θα προσελκύσει σπουδαία ονόματα του κλασικού αθλητισμού : Τα φετινά “Παπαφλέσσεια 2024” 

«Ενσαρκώνοντας το πνεύμα του αθλητισμού, αυτή η συνάντηση είναι μια ευκαιρία για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι ένας αγώνας που ενώνει τις κοινότητες του κόσμου, προάγει τη φυσική δραστηριότητα και ενισχύει την αξία του αθλητισμού ως μέσο έκφρασης και ανάπτυξης, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τον αθλητικό τουρισμό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός.

Ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Γ.Σ. Παναγιώτης Στασινόπουλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την υποστήριξη και κάλεσε τους πολίτες να “αγκαλιάσουν” τις προσπάθειες των αθλητών σε μία συνάντηση που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Με τη σειρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος επεσήμανε τη σημασία του κλασικού αθλητισμού, με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού Βασίλη Σιδέρη να στέκεται στις πρωτοβουλίες τις Περιφερειακής Αρχής για αθλητικές δράσεις και βελτιώσεις των εγκαταστάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ