Μόνο 1 τεστ θετικό στον κορωνοϊό από τα 303 που έγιναν στο Λουτράκι και τους Αγ. Θεοδώρους – Γ. Γκιώνης: “Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα θετικά και ενθαρρυντικά για τον Δήμο μας”

Φωτογραφία απο προηγούμενα τεστ που είχε κάνει ο δήμος

Εξαιρετικά χαμηλό ιικό φορτίο  αποδείχθηκε  ότι έχει μέχρι σήμερα ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων , μετά τα δύο rapid test που έγιναν χθες και σήμερα σε Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους, αντίστοιχα.

Τα τεστ διοργάνωσε ο δήμος και ήταν δωρεάν δειγματοληπτικός  έλεγχος ταχείας ανίχνευσης για τον κορωνοϊό, (rapid test) τελευταίας γενιάς, μέσα από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα λοιπόν μα τα στοιχεία του Δήμου,  σε 303 συνολικά δημότες στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους, μόλις ένα (1) από τα 303 τεστ βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, αποτέλεσμα που αποδεικνύει ότι το ιικό φορτίο στον Δήμο εντοπίζεται εξαιρετικά χαμηλό (με ποσοστό που δεν ξεπερνά το 0,3%).

Γιώργος Γκιώνης:  «Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα θετικά και ενθαρρυντικά για τον Δήμο μας”

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος. Γκιώνης δήλωσε πως:  «Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα θετικά και ενθαρρυντικά για τον Δήμο μας, καθώς μόλις ένας συμπολίτης μας βρέθηκε θετικός, ο οποίος έχει ειδοποιηθεί και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή ανάρρωση. Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το A.T. Λουτρακίου, τον Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων Σπύρο Ράτη και κυρίως, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Υπεύθυνο Διαχείρισης Κρουσμάτων Covid-19 Αναστάσιο Σακελλαρίου για την επιτυχία του απαιτητικού αυτού εγχειρήματος, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη ασφάλεια και δίχως να παρουσιαστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα. Συνεχίζουμε να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα για να παραμείνουμε υγιείς και να ξεπεράσουμε σύντομα τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ