Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στα σεμινάρια προσωπικού ασφαλείας από το ΚΕΚ της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Ξεκίνησε χθες Τρίτη 13 Απριλίου, η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στα σεμινάρια προσωπικού ασφαλείας (Σεμινάρια Security), από το ΚΕΚ Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορινθίας . Σύμφωνα με όσα, μεταξύ άλλων ανακοινώθηκαν απο τον φορέα υλοποίησης του Προγράμματος , για τους ενδιαφερόμενους: « Το πιστοποιητικό αυτό είναι απαραίτητο πλέον για την έκδοση άδειας εργασίας.  Το ΚΕΚ Αναπτυξιακής Επιμελητηρίου Κορινθίας υλοποιεί Προγράμματα Εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) με βάση τον Κανονισμό Κατάρτισης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν να εργασθούν ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας, είτε σε Ιδιωτικές Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας είτε σε Τμήματα Εσωτερικής Ασφάλειας Οργανισμών και Επιχειρήσεων ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι και υποχρεούνται να κατέχουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης και τίτλο Πιστοποίησης.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 105 ώρες (περίπου 1 μήνα). Δήλωση συμμετοχής έως 21/04/2021 Μέθοδος: Τηλεκατάρτισης (e-learning). Έναρξη μαθημάτων: 10 Μαΐου 2021

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής για την απόκτηση πιστοποιημένης άδειας security καλώντας στο 27410 24464 (934,931,924) ή στέλνοντας email: anaptyxiaki@korinthiacc.gr»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here