Ξεκινάει  η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περαχώρα – Γ. Γκιώνης: « Καίρια παρέμβαση που δικαίως αποτελούσε ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του αθλητικού κόσμου..»

Όλοι οι οπαδοί της άθλησης , κάτοικοι και αθλητικές ομάδες θα μπορούν σε λίγο καιρό να απολαμβάνουν το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Περαχώρα, αφού ξεκινούν οι εργασίες  για την ανακατασκευή του.

Υπεγράφη  αυτή την εβδομάδα η σύμβαση για το έργο «Ανακατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περαχώρα» μεταξύ του Δημάρχου Γεωργίου Γκιώνη και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας , παρουσία του Αντιδημάρχου Α.Α. Διοικητικού/ Οικονομικού Αναστάσιου Σακελλαρίου, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού Αθανάσιου Παπαθανασίου, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππα Θυμή και του πρώην δημοτικού συμβούλου Ευάγγελου Βλάση.

Σύμφωνα με τον Δήμο, το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης τεχνικά και λειτουργικά αθλητικής εγκατάστασης η οποία αποτελείται από: α) τον κύριο Αγωνιστικό χώρο διαστάσεων 48,50*90,00μ (60,00 *100,00μ με την απαιτούμενη βοηθητική περιοχή και τις ζώνες ασφαλείας, περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου), β) ένα (1) κτίριο αποδυτηρίων εξωτερικών διαστάσεων 41,35*5,30μ με κερκίδες θεατών στην οροφή του, γ) ένα (1) κτίριο εξυπηρέτησης θεατών (υπάρχον) εξωτερικών διαστάσεων 12,78*3,00μ, δ) μία (1) πλατφόρμα (– δεξαμενών νερού & αντλητικό) με μεταλλικό στέγαστρο διαστάσεων 3,00*9,00μ. και ε) τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου της εγκατάστασης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.131.350,01€.

Ο Δήμαρχος δήλωσε: «Η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περαχώρα αποτελεί μια καίρια παρέμβαση που δικαίως αποτελούσε ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του αθλητικού κόσμου του Δήμου μας. Προσηλωμένοι στους στόχους μας και πιστοί στις υποσχέσεις μας, καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να παραδώσουμε στη νεολαία αυτού του τόπου ένα γήπεδο σύγχρονο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των παιδιών και των αθλητικών σωματείων. Συνεχίζουμε με προγραμματισμό και μεθοδικότητα να υλοποιούμε έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here