Οι Έλληνες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα : Ρεκόρ με 2,2 εκατομμύρια νέων χρηστών για την αναμνηστική δόση στους τρεις μήνες

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την τρίτη, την αναμνηστική δόση του εμβολίου . Σύμφωνα με στοιχεία, χιλιάδες κόσμου μπήκαν σήμερα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα . Φαίνεται να είναι πάνω από 40.000 . Για την τρίτη δόση του εμβολίου και τα ραντεβού για τον εμβολιασμό μίλησε  σήμερα ο ΓΓ πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. Όπως είπε στο Open, το άνοιγμα της πλατφόρμας για την αναμνηστική δόση στους 3 μήνες προσέλκυσε αρκετό κόσμο και μάλιστα σημειώθηκε ρεκόρ με 2,2 εκατομμύρια νέων χρηστών.

Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, υπάρχει προτεραιότητα στα εμβόλια για όσους κλείνουν για την πρώτη δόση και στη συνέχεια ανοίγουν ραντεβού για όσους θέλουν να κάνουν την τρίτη δόση.

Ενδεικτικά σημείωσε πως την προηγούμενη εβδομάδα είχαν κρατηθεί 100.000 ραντεβού για 1η δόση. Μόλις καλύφθηκαν οι 40.000, άνοιξαν και οι υπόλοιπες 60.000 για την 3η δόση, οι οποίες καλύφθηκαν αμέσως. «Μέσα στη εβδομάδα θα υπάρξει και άλλη διαθεσιμότητα σε ραντεβού», τόνισε ο κ.Θεμιστοκλέους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here