Ολοκληρώνονται σήμερα τα rapid test στον Δήμο Νεμέας – Κάλεσμα Αντιπεριφερειάρχη στους πολίτες και ιδιαίτερα στους εργάτες γης

Σήμερα θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν στον Δήμο Νεμέας  τα Τεστ ταχείας διάγνωσης του κορονοϊού covid-19 (rapid test) που ξεκίνησαν χθες. .

Να θυμίσουμε πως  το προηγούμενο χρονικό διάστημα διενεργήθηκαν ανάλογοι έλεγχοι στην Σωληνουργία (ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών), στο Κιάτο και στον Δήμο Βέλου – Βόχας.

Αναστάσιος Γκιολής: «Καλούνται οι δημότες -και ακόμα περισσότερο οι εργάτες γης, που αυτό το διάστημα απασχολούνται στην ελαιοσυγκομιδή και σε άλλες αγροτικές εργασίες- να πραγματοποιήσουν το τεστ»

Με αφορμή την διενέργεια των rapid test, ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γκιολής, σε επικοινωνία που είχε με την υπεύθυνη κινητών μονάδων ΕΟΔΥ του νομού Κορινθίας Ιωάννα Τζούμαρη τόνισε:

«Η Π.Ε. Κορινθίας θα διαθέσει όσα rapid test χρειασθούν με στόχο την πρόληψη και ασφάλεια των πολιτών του νομού. Είναι μία απλή διαδικασία την οποία μπορούν να πραγματοποιήσουν ενήλικες, αλλά και παιδιά (με την παρουσία γονέα), και έχοντας μαζί τους μόνο το ΑΜΚΑ και την ταυτότητά τους. Τηρώντας τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ (μάσκα και αποστάσεις) και με αφορμή τα δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test) που θα πραγματοποιηθούν από τις κινητές μονάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στον Δήμο Νεμέας, την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι,  καλούνται οι δημότες -και ακόμα περισσότερο οι εργάτες γης, που αυτό το διάστημα απασχολούνται στην ελαιοσυγκομιδή και σε άλλες αγροτικές εργασίες- να πραγματοποιήσουν το τεστ».

 Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ευχαρίστησε γι’ άλλη μια φορά, τους τοπικούς δήμους, την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κορίνθου αλλά και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πρόσθεσε:

«Με αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι σε αυτή την πανδημία, παρακαλούμε όπου ο κόσμος συνωστίζεται -όπως στην ελαιοσυγκομιδή-, να κρατούμε με ακρίβεια τα μέτρα προστασίας και αποφυγής μετάδοσης του ιού, καθώς και να συμμετέχουμε στη λήψη των τεστ, εφόσον αυτά χρειάζονται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ