Ο Δήμος Κορινθίων απέκτησε την πιστοποίηση “Συστήματος Διαχειριστικής Επάρκειας” – Δήμαρχος: «Είναι μία διαρκής προσπάθεια βελτίωσης”

“Την πιστοποιημένη ικανότητα να ανταποκρίνεται ως δικαιούχος στην έγκαιρη, οικονομική και ποιοτική εκτέλεση χρηματοδοτούμενων έργων, προμηθειών, υπηρεσιών, όλων των κατηγοριών σύμφωνα με την αρχή της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης και τις απαιτήσεις του Κοινοτικού και Εθνικού Δικαίου, διαθέτει πλέον ο Δήμος Κορινθίων”. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Κορινθίων αναφέροντας ακόμη πως: “Η επίσημη Πιστοποίηση «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ» σύμφωνα με το ΕΠ ΕΛΟΤ 1429:2008 υπεγράφη στις 13 Δεκεμβρίου 2020 .

Το «Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας» του Δήμου Κορινθίων έχει ως πεδία εφαρμογής:

  • Συγχρηματοδοτούμενα και μη, δημόσια τεχνικά έργα
    υποδομής (ΕΠ ΕΛΟΤ 1431-1)
  • Δημόσιες συμβάσεις προμηθειών και υπηρεσιών (ΕΠΕΛΟΤ 1431-2)
  • Συγκεκριμένες δράσεις με ίδια μέσα (ΕΠΕΛΟΤ 1431-3)

 Επισημαίνεται ότι όλες οι ενέργειες προετοιμασίας και υποβολής της Μελέτης, του φακέλου και της αίτησης για την απόκτηση της Διαχειριστικής Επάρκειας, έγιναν με ίδια μέσα από το Αυτοτελές Γραφείο Προγραμματισμού του Δήμου Κορινθίων με την συνεργασία των στελεχών των υπολοίπων Διευθύνσεων.

«Είναι μία διαρκής προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας των Υπηρεσιών, του ελέγχου των διαδικασιών και εν τέλει της παραγωγής έργου με ταχύτητα και ασφάλεια» ανέφερε ο Δήμαρχος  Βασίλης Νανόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ