Ο Δήμος Κορινθίων απαντά στον Αλέξανδρο Πνευματικό για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς στον Άγιο Γεώργιο και τα Αθίκια    

Το γραφείο Τύπου του Δήμου Κορινθίων απαντά , μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης, που μας απέστειλε, στον π. Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Πνευματικό, σε δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο δεύτερος . Στην απάντηση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Την τακτική της παραπληροφόρησης επιλέγει για πολλοστή φορά ο κ.Πνευματικός επιδιώκοντας να αποσπάσει την εύνοια των δημοτών οι οποίοι πολύ πρόσφατα τον καταδίκασαν αναθέτοντας του ρόλο μειοψηφίας και να πλήξει το κύρος της νέας δημοτικής αρχής.

Συνειδητά, με απαράδεκτες εκφράσεις και ύφος, διαστρεβλώνει γεγονότα και μιλά για ματαίωση έργων στο δήμο Κορινθίων, έργων που αφορούν τον ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης αποσκοπώντας στην μήνη των πολιτών και τα μακροπρόθεσμα πολιτικά οφέλη.

Τα δύο έργα στα οποία αναφέρεται, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στον Άγιο Γεώργιο και τα Αθίκια, δεν έχουν απολύτως ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ματαίωσης από το ΕΣΠΑ! Τα δυο έργα επαναδημοπρατούνται και θα εκτελεστούν και το γνωρίζει καλά! Ο κ.Πνευματικός προτείνει να γίνουν συμβάσεις με τον εργολάβο της πλατείας τον οποίον μέχρι τώρα ζητούσε να κηρυχθεί έκπτωτος!!!! Τέτοια υποκρισία είναι απίστευτη!!!

Η επαναδημοπράτηση θωρακίζει την πραγμάτωση των δυο έργων προστατεύοντας  το δήμο από μια νέα περιπέτεια και δεσμεύοντας την υλοποίηση τους χωρίς να χαθεί ούτε ένα ευρώ. Η ένταξη τους στο ΕΣΠΑ έχει διασφαλιστεί σε συνεννόηση με την Περιφέρεια.

Αυτήν την αλήθεια ο κ.Πνευματικός την γνωρίζει! Και την αποκρύπτει! Αγνοώντας πως με ψέματα δεν κατόρθωσε ποτέ κανείς να ξεγελάσει για πολύ καιρό κανέναν! Τουναντίον, ο δρόμος του ψέματος είναι εκείνος που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στο πολιτικό περιθώριο και την πολιτική απομόνωση.

Δεν θα σιωπήσουμε στα ψέματα του κ.Πνευματικού! Τουναντίον θα ζητήσουμε απαντήσεις! …

Είναι πρόκληση να μιλά ο κ.Πνευματικός απαξιωτικά για τη νέα δημοτική αρχή! 16 μήνες μετά τις εκλογές δεν έχει σταθεί ικανός να κάνει την αυτοκριτική του! Δεν έχει κατορθώσει να αποδεχτεί την εκλογική ήττα και το νέο του ρόλο!  Μακριά και πέρα από τις ανάγκες και επιθυμίες της κορινθιακής κοινωνίας επιδίδεται σ ένα επικίνδυνο και ατελέσφορο κυνήγι μαγισσών κινδυνολογώντας, παραπληροφορώντας, παραποιώντας.

Το Πνεύμα των εορτών, της περισυλλογής και της ενδοσκόπησης μεταξύ άλλων δεν σας άγγιξε κ.Πνευματικέ και συνεχίζετε τον ολισθηρό σας δρόμο!

Εμείς συνεχίζουμε στο δρόμο της δουλειάς, της προσφοράς και της αλλαγής!

 Καλή Πρωτοχρονιά κ.Πνευματικέ!

  

Γραφείο Τύπου Δήμου Κορινθίων»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ