Ο νέος πρόεδρος του Ε.Σ Κ Ιωάννης Ντοχάς εξηγεί στην hmerisiakorinthou.gr ποιά είναι τα βασικότερα προβλήματα των εμπόρων και πώς θα επιλυθούν

«Είναι ανάγκη να βοηθήσουν όλοι, οι τοπικοί άρχοντες, η Περιφέρεια και ο Δήμος, αλλά και οι ίδιοι επιχειρηματίες στην προσπάθεια να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της Κορινθίας».

Αυτό είναι το κεντρικό νόημα των δηλώσεων που έκανε στην hmerisiakorinthou.gr  ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου κ. Ιωάννης Ντοχάς, ο οποίος, όπως μας διευκρίνισε, δεν έχει αναλάβει ακόμη πρόεδρος μετά από εκλογές αλλά κατόπιν διαδικασίας διορισμού από το Πρωτοδικείο και αυτή τη στιγμή το προεδρείο στο οποίο ηγείται είναι σε διαδικασία σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης για τον ορισμό εκλογών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Ντοχάς περιορίστηκε να μας αναφέρει τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και κάλεσε όλους – την Περιφέρεια, τον Δήμο και το σύνολο των επιχειρηματιών – να βοηθήσουν στην επίλυσή τους.

Αναλυτικά, ο κ. Ντοχάς δήλωσε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα :

«Τα προβλήματα είναι πολλά και θα πρέπει ο εμπορικός κόσμος να είναι σύσσωμος για να μπορέσει να τα αντιμετωπίσει.

Είναι πολλά τα θέματα, πρέπει να τα βάλουμε κάτω για να τ’ αντιμετωπίσουμε. Και θέλουμε βοήθεια από όλους, κι απ’ την Περιφέρεια κι απ’ το Δήμο κι από τον επιχειρηματικό κόσμο της Κορινθίας.

Τα θέματα τα οποία θα βοηθήσουν εμάς είναι, πρώτον, το πάρκινγκ, είναι οι υποδομές για τα καταστήματα. Πρέπει να βγάλουμε προς τα έξω ότι είμαστε προσιτοί, ότι πρέπει να έρθει ο κόσμος, να τον ενημερώσουμε δηλαδή, ότι παρέχουμε προσφορές, ότι έχουμε ανάλογη αγορά όπου θα μπορέσει να έρθει και να βρει τα πάντα. Δηλαδή, ο κόσμος, πιστεύω, δεν είναι ενημερωμένος κατάλληλα για το τί μπορεί να του προσφέρει η Κορινθία.

Αλλά για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να μας βοηθήσουν η Περιφέρεια και ο Δήμος, όπως σας είπα και πριν, με το πώς: με το να δημιουργήσουμε θέσεις πάρκινγκ, να διευκολύνουμε τον κόσμο ώστε να μπορεί να κατέβει στο κέντρο (ενν. της Κορίνθου). Γιατί εμείς έχουμε «διώξει» τον κόσμο αυτή τη στιγμή!

Πρέπει, επίσης, να ενώσουμε τον Προαστιακό με το κέντρο (ενν. της Κορίνθου). Δηλαδή, ο άλλος να παίρνει το τραίνο του, να σταματάει και να παίρνει το λεωφορείο του και να έρχεται στο κέντρο και να ψωνίζει και να φεύγει. Πρέπει να φέρουμε τον τουρίστα, τον ξένο τον κόσμο που πάει στον Ισθμό και ξαφνικά πάει στην Αρχαία Κόρινθο ή στο Ναύπλιο ή οπουδήποτε, να μπορεί να περάσει μέσα στο κέντρο της πόλης. Είναι πολλά τα ζητήματα…

Πρέπει δηλαδή να γίνει μια ομάδα, να προσπαθήσουμε όλοι, οι έμποροι, οι επιχειρηματίες, όλος ο κόσμος, οι άρχοντες της πόλης, όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Γ.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ