Ο Όμιλος Motor Oil τιμά την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού με ένα κοινωνικό μήνυμα ζωής και Ελπίδας σε Αθήνα και Λουτράκι

Δελτίο Τύπου 

“Ο Όμιλος Motor Oil τιμά την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού με ένα κοινωνικό μήνυμα ζωής και Ελπίδας σε Αθήνα και Λουτράκι . Με όραμα να υποστηρίξει εμπράκτως τους συνανθρώπους μας, ενήλικες και παιδιά, που βρίσκονται σε ανάγκη, αφήνοντας ένα ουσιαστικό, θετικό αποτύπωμα στη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, η Motor Oil υποστηρίζει το σημαντικό έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Ο Όμιλος, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στις 5 Δεκεμβρίου, τιμώντας την μνήμη της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και ενθάρρυνση της συμμετοχής του κοινού στο έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η ενέργεια αυτή, εντάσσεται στην ομπρέλα του «ΦΡΟΝΤΙΖΩ», ενός προγράμματος
συνεισφοράς, μέσω του οποίου ο Όμιλος σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα με άμεσα και πρακτικά οφέλη στις ζωές των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, στέλνοντας ένα ουσιαστικό μήνυμα , γεμάτο Ελπίδα.
Στις 5 Δεκεμβρίου, η πολυσύχναστη Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στην κεντρική έξοδο του Μετρό και ώρες 09.00 – 19.00, και η Πλατεία ΟΣΕ στο Λουτράκι και ώρες 09.00 – 19.00, θα φιλοξενούν τα περίπτερα του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με τις ομάδες εθελοντών του Συλλόγου και του Ομίλου Motor Oil.
Τα περίπτερα αυτά, ένα εκ των οποίων θα φιλοξενηθεί και στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Motor Oil στην Αθήνα, θα λειτουργήσουν ως σημεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία της προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων αλλά και ως σημεία εγγραφής νέων δοτών, καλώντας όλους μας να πραγματοποιήσουμε μια σημαντική προσφορά, ένα δώρο ζωής και Ελπίδας.
Την ημέρα αυτή το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και όσοι το επιθυμούν να δώσουν στοματικό επίχρισμα (σάλιο), να συμπληρώσουν την αίτηση του συλλόγου και έτσι να εγγραφούν στην παγκόσμια και εγχώρια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Το μεγάλο αυτό βήμα ζωής μπορεί ενδεχομένως να σώσει τη ζωή ενός ασθενούς που πάσχει από λευχαιμία ή άλλο σοβαρό αιματολογικό νόσημα.

Ταυτόχρονα, μέσω αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας, θα γίνει ενημέρωση του κοινού για τη δωρεά μυελού των οστών μέσα από εκπαιδευτικό υλικό ώστε να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η προσφορά ζωής για όσους έχουν ανάγκη.

Φροντίζοντας για την Ελπίδα.
Με τη δύναμη της Ενέργειας, ο Όμιλος Motor Oil φροντίζει διαχρονικά για το κοινό μας Μέλλον. Ένα μέλλον που βασίζεται στην ευθύνη και την προσφορά και οφείλει να συμπορεύεται με την κατανόηση, την εκτίμηση, την αξιοπιστία, τη συνέπεια, τη συνέχεια, τη σταθερότητα.

Η Motor Oil, λοιπόν, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσκαλεί όσες και όσους το επιθυμούν στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στην κεντρική έξοδο του Μετρό, και στην Πλατεία ΟΣΕ στο Λουτράκι, ώρες 09.00 – 19.00, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με ένα σπουδαία μήνυμα: Δώσε ΕΛΠΙΔΑ, Δώσε ΖΩΗ, γίνε εθελοντής δότης Μυελού των Οστών!

Λίγα λόγια για τη Motor Oil

Η Motor Oil είναι ένας ενεργειακός όμιλος με έδρα την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 και το διυλιστήριο της, ένα από τα κορυφαία υπερσύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης (12,61 Nelson Complexity Index) ξεκίνησε τη λειτουργία του στην περιοχή της Κορίνθου το 1972. Εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους. Ο Όμιλος κατέχει ηγετικό ρόλο στους τομείς της διύλισης αργού πετρελαίου και των πετρελαιοειδών στην Ελλάδα, καθώς και στην ευρύτερη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προμηθεύοντας τους πελάτες του με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας,
μέσω των περισσότερων από 1.500 πρατηρίων του. Παράλληλα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον τομέα του υγραερίου, της ηλεκτρικής ενέργειας, του φυσικού αερίου, δίνοντας προτεραιότητα στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της ηλεκτροκίνησης, επενδύοντας σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας και χτίζοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο υπερτροφοδοτήσεων, μέσω των θυγατρικών του.

Ο Όμιλος, μέσα από ένα στοχευμένο επενδυτικό πλάνο, πρωτοπορεί για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, με σταθερότητα και συνέπεια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://www.moh.gr/

Λίγα λόγια για το Σωματείο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

“Το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ιδρύθηκε το 2012 από την αείμνηστη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»
εκτός από τα παιδιά, απλώνει τη δράση του και στους ενήλικες και συγκεκριμένα σε εκείνους που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών και αναζητούν το κατάλληλο μόσχευμα για να ξανακερδίσουν τη ζωή τους.
Από την Ίδρυσή του μέχρι σήμερα το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» έχει καταφέρει να εγγράψει -μέσω του Κέντρου του Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών- περισσότερους από 160.000 νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών, και 326 από αυτούς έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα συμβατοί χαρίζοντας ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας που χρειάζονταν μεταμόσχευση.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ