Πάνω από 100.000 έλεγχοι την Δευτέρα για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι εντατικοί έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες, Δευτέρα 23 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια , πάνω απο 100.000 έλεγχοι, για την ακρίβεια, 101.956 , σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ   Βεβαιώθηκαν συνολικά 250 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκε 1 σύλληψη.

Μεταξύ των άλλων σημειώθηκαν: 109 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. 13 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή ισάριθμων προστίμων των 300 ευρώ, 120 παραβάσεις και 1 σύλληψη για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.). Επίσης, βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF (Passenger Locator Form) από ταξιδιώτη. Η ΕΛ.ΑΣ διαβεβαιώνει πως οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας Υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ