Παραγωγοί από την Κορινθία συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο & τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο και Γιώργο Φερετζάνη στην Αθήνα

Στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α. πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, ενημερωτική συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Οργανισμού κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου, του Αντιπροέδρου κ. Γιώργου Φερετζάνη και εκπροσώπων παραγωγών από την Κορινθία.

Συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος και προεχόντως το ζήτημα των  προσεχών αποζημιώσεων που αφορούν τις μεγάλες ζημιές του έτους 2023 και του χρόνου καταβολής τους.

Κοινή συνισταμένη, όπως αναφέρεται για τη συνάντηση, “η παραδοχή όλων ότι η ένταξη της Κορινθίας στην ΚΥΑ του ad hoc προγράμματος για τις θεομηνίες Daniel και Elias θα είναι άκρως ευεργετική για τους παραγωγούς του νομού.”

Την ίδια μέρα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛ.Γ.Α. αποφάσισε ότι οι λοιπές αποζημιώσεις του έτους 2023 που υπάγονται στον Κανονισμό του Οργανισμού, θα καταβληθούν εφάπαξ στο σύνολό τους και όχι με τμηματικές καταβολές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ