ΠΑΣ Κόρινθος: “Ποδόσφαιρο κυριαρχίας” στο στάδιο της Κορίνθου που γέμισε με χιλιάδες θεατές

Νικητής αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Κόρινθος στον σημερινό αγώνα στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου με αντίπαλο τον ΑΟΛουτρακίου . Το στάδιο γέμισε με φιλάθλους όλων των ηλικιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του , εμψυχώνοντας την τοπική μας ομάδα που πήρε τη νίκη. Ο ΠΑΣ Κόρινθος αναφέρει: “Μετά από δεκαετίες γέμισε και πάλι το εθνικό στάδιο της Κορίνθου δίνοντας το μήνυμα ότι η “Μπάρτσα” επιστρέφει εκεί που ανήκει!

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου και απέναντι σε έναν ιδιαίτερα αξιόλογο αντίπαλο η Κόρινθος, με ποδόσφαιρο κυριαρχίας στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2 εξαιρετικά γκολ από συνδυασμούς δουλεμένους στην προπόνηση και με σκόρερς τους Αλέξανδρο Κυπαρίσση και τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της στα τελευταία ματς, Γιώργο Αμαραντίδη.

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα κυριάρχησαν οι προσωπικές μονομαχίες και όλη η εικόνα ήταν πρωτοφανής για το επίπεδο της κατηγορίας το οποίο και αγωνίζονται οι δύο ομάδες.

Στην εξέδρα υπήρχε μεν φανατισμός από τους οπαδούς και των 2 ομάδων αλλά δε συνέβη το παραμικρό και όλοι, ποδοσφαιριστές και οπαδοί, όπως τον παλιό καλό καιρό, έφυγαν κόσμια από το γήπεδο.

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους χιλιάδες των οπαδών μας που κατέκλυσαν το Δημοτικό Στάδιο και τους προσκαλούμε σε ένα ποδοσφαιρικό πάρτι κάθε Κυριακή, όπου ο ΠΑΣ Κόρινθος θα αγωνίζεται είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Αυτονόητο είναι ότι σε όλους τους αγώνες τόσο οι μαθητές των δημοτικών σχολείων όσο και των γυμνασίων και λυκείων θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο και είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί οι 4.000 που ήταν στο γήπεδο σήμερα ήταν μόνο η αρχή!

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές μας.

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here