Σεμινάριο Επιμελητηρίου Κορινθίας:  Αρωγό το κράτος θα έχει η λιανική στον  Ψηφιακό μετασχηματισμό  της παρά τη δύσκολη προσαρμογή

Το νέο διαδικτυακό σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: “Ψηφιακός Μετασχηματισμός στη Λιανική: η δύσκολη προσαρμογή”  που έγινε  την περασμένη Τετάρτη , με την παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Τσακίρη και μεγάλη συμμετοχή είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τους συμμετέχοντες και για όσους το παρακολούθησαν. Να σημειώσουμε πως το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε  σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος) και σε αυτό

έλαβαν μέρος αρκετοί ενώ ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Τσακίρης αναφέρθηκε στην υφιστάμενη μεταβατική κατάσταση όσον αφορά την ψηφιακή εποχή. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η προσαρμογή στην ψηφιακή πραγματικότητα ήταν αρκετά βίαιη και ότι το κράτος θα φανεί αρωγός σε αυτή την μετάβαση.»

Τον λόγο στην συνέχεια, όπως μας ενημερώνει το Επιμελητήριο,  πήρε ο Καθηγητής Γιώργος Δουκίδης, που παρουσίασε πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό στη λειτουργία του τομέα της λιανικής.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την τιμή και όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους αλλά και τους ομιλητές για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση τους και ανανέωσε το ραντεβού με τον ΣΕΛΠΕ μέσα από τα επόμενα διαδικτυακά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

O κ. Πιτσάκης ολοκλήρωσε την εκδήλωση δηλώνοντας ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες ενημερώνει, εκπαιδεύει, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Και θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά όπου το επιτάσσει η ανάγκη των επιχειρήσεων!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ