Σε ανοιχτή γραμμή με τρεις Υπουργούς και όλους τους αρμόδιους ο  Υφυπουργός Nίκος Ταγαράς για τους εργαζόμενους στην Διώρυγα

«Κινούμαστε έγκαιρα για να βρεθεί λύση για τους εργαζομένους στη Διώρυγα», δήλωσε με νόημα ο Κορίνθιος Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς αναφερόμενος στην ανησυχία που υπάρχει για το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων στην Διώρυγα, δεδομένου ότι το κανάλι δεν θα λειτουργήσει άμεσα.  Έτσι ο κος Ταγαράς πήρε την πρωτοβουλία να βρεθεί λύση για τους εργαζομένους αναφέροντας το θέμα σε τρεις Υπουργούς . Διαβάζουμε σχετικά στην προσωπική σελίδα του Υφυπουργού στο F  :

«Με δεδομένο ότι η Διώρυγα θα είναι αποκλεισμένη για αρκετούς μήνες – ενδεχομένως περίπου για ένα χρόνο- κρίνεται επιτακτική η ανάγκη εξεύρεσης λύσης για τους 85 εργαζόμενους καθώς τα ταμειακά διαθέσιμα της Διώρυγας, επαρκούν για μικρό χρονικό διάστημα.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, ο Νίκος Ταγαράς, έχει ήδη ενημερώσει τους Υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υποδομών-Μεταφορών, κ.κ. Χ. Σταϊκούρα, Κ. Χατζηδάκη και Κ. Καραμανλή αντίστοιχα.

Στόχος της πρωτοβουλίας του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι να εξευρεθεί ο πλέον κατάλληλος τρόπος από τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να διασφαλισθεί η πληρωμή των εργαζομένων.

Ο  κ. Ταγαράς είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Διώρυγας, Β. Ανδρικόπουλο και με τον πρόεδρο των εργαζομένων, Ε. Χριστοδούλου.»

Για το θέμα ο κ. Ταγαράς δήλωσε:

«Κινητοποιούμαστε τώρα, για να μπορέσει να βρεθεί λύση για τους εργαζόμενους στη Διώρυγα, το διάστημα που θα είναι κλειστή. Έχω έρθει σε επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς, που σχετίζονται τόσο με τα εργασιακά θέματα, την οικονομική στήριξη, αλλά και τη αποκατάσταση της Διώρυγας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ