Σε τριήμερο πένθος η Πολεμική μας Αεροπορία . Η συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη για τον θάνατο του 40χρονου Επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα

Σε τριήμερο πένθος η Πολεμική μας Αεροπορία, μετά τον τραγικό θάνατο του Επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα , σήμερα το πρωί , μετά την πτώση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ-2E Buckeye, λίγο μετά την απογείωσή του από την 120 ΠΕΑ. Ήταν η τελευταία πτήση του άτυχου Επισμηναγού με το συγκεκριμμένο αεροσκάφος. Την πτήση, παρακολουθούσε και η οικογένειά του.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του πιλότου, εν ώρα καθήκοντος, του  προέβη στην εξής δήλωση:

“Θρηνούμε σήμερα για την απώλεια ενός ακόμα ήρωα της ειρηνικής περιόδου, ενός ήρωα του καθήκοντος -του επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα.

Οι πιλότοι μας εκπαιδεύονται σκληρά, συχνά σε ακραίες συνθήκες, προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν στις εξ ίσου ακραίες καταστάσεις  που δημιουργεί ο ανταγωνισμός στο Αιγαίο ή αυτές που αναπόφευκτα προκύπτουν σε μια ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη.

Λυπούμαι πάρα πολύ για τη νέα αυτή απώλεια, καθώς ο χρόνος αυτός ξεκίνησε τραγικά -με τον χαμό των δύο αεροπόρων μας στη θάλασσα του Ιονίου- και τελειώνει εξ ίσου τραγικά με τον χαμό, σήμερα, ενός ακόμα μέλους της οικογένειας της Πολεμικής μας Αεροπορίας εν ώρα καθήκοντος.

Εκφράζω από καρδιάς, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου επισμηναγού και στην οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ