Στον Γαλατά Χανίων θα ταφεί ο Μίκης Θεοδωράκης , όπως ήταν η επιθυμία του και μετά την ομόφωνη απόφαση της οικογένειάς του

Στην γη της Κρήτης και συγκεκριμμένα στον Γαλατά, δίπλα στους άλλους συγγενείς του, θα ταφεί τελικά την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου , Θα προηγηθεί λαϊκό προσκήνυμα ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης . Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αθηναϊκά Μ.Μ.Ε, υπάρχει ομόφωνη πλέον απόφαση της οικογένειάς του να ταφεί στον Γαλατά Χανίων, ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του. Η κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Μαργαρίτα είχε ζητήσει ο πατέρας της να ταφεί στο Βραχάτι .

Το λαϊκό προσκύνημα θα ξεκινήσει αύριο Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 3.00 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 7.00 το απόγευμα. Θα συνεχιστεί επίσης την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 το πρωί ως τις 7.00 το απόγευμα και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 το πρωί ως τις 2.00 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει στις 3.00 το μεσημέρι η τελετή αποχαιρετισμού.

Στη συνέχεια η σορός του θα μεταφερθεί στο χωριό του, στον Γαλατά Χανίων, όπου την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου σε ώρα που θα προσδιοριστεί, στην εκκλησία του χωριού, θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο του χωριού, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ