Συλλήψεις στο νομό μας μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας . Κατασχέθηκαν φυσίγγια

Νέες, αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκαν από  τις 19 έως τις 22 Μαρτίου , στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε -1.070- άτομα, εκ των οποίων -874- ήταν ημεδαποί και -196- ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε -738-οχήματα.  Επιπλέον, προσήχθησαν -74- άτομα, από τα οποία -53- ήταν ημεδαποί και -21-ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν -42- άτομα.

Στην Κορινθία συνελήφθησαν: Ένας ημεδαπός, για κλοπή. Ένας  ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και τρεις ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκαν  στο νομό μας 2 φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς, ενώ όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ