Σύριζα Κορινθίας : «… κατόπιν ενεργειών μου» – «Αντιδραστήρια τεστ αντισωμάτων στο Νοσοκομείο Κορίνθου»

Από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση , στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής , σχετικά με το Νοσοκομείο Κορίνθου και την προμήθεια αντιδραστηρίων:  

«Την στιγμή, που ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ανακοινώνει το πρόγραμμα του για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, – ένα νέο Ε.Σ.Υ. που θεωρεί τους εργαζόμενους ως τον θεμέλιο λίθο  του και  θα αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή ανάλογα με τις ανάγκες και όχι με το πορτοφόλι του-, αποδεικνύεται ότι οι «άριστοι»   του «επιτελικού κράτους» στο νομό μας, δεν μπορούν να αποτινάξουν από πάνω τους τον παλαιοκομματισμό τους ούτε την εμμονή τους στον ιδιωτικό τομέα. …

Με ένα  μεγαλοπρεπές «Κατόπιν ενεργειών μου» ο Υφυπουργός και Βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Δήμας, επιλέγει να ‘επιλύσει’ το αίτημα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κορίνθου για την κάλυψη του κόστους 300 αντιδραστηρίων τεστ αντισωμάτων Covid-19,  ζητώντας (επαιτώντας;) χορηγία από έναν από τους   μεγαλοκλινικάρχες..”..

Μας το ανακοινώνει μάλιστα (ανερυθρίαστα) ο ίδιος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και τι μας λέει; Μας λέει ότι,

«Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία της χώρας, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, καταβάλλουν υπερπροσπάθεια με υψηλό αίσθημα καθήκοντος προκειμένου να ανταποκριθούν στην κατάσταση που έχει προκύψει με τον Covid 19.

Η φροντίδα για την διασφάλιση και της δικής τους υγείας και η ηθική αλλά πρακτική στήριξη στο έργο τους ειναι υποχρέωση όλων μας».

Και επειδή καταβάλλουν υπερπροσπάθεια, ο κ. Δήμας, ως βουλευτής του νομού, αντί να απαιτήσει την ικανοποίηση του αιτήματος των εργαζόμενων από την Διοίκηση και το αρμόδιο Υπουργείο της κυβέρνησής του, προσφεύγει στον ιδιωτικό τομέα και τον Όμιλο Αποστολόπουλου, και περιχαρής μας ανακοινώνει τα ‘καλά νέα’!

Διότι, όπως λέει, «η φροντίδα για την διασφάλιση και της δικής τους υγείας και η ηθική αλλά πρακτική στήριξη στο έργο τους είναι υποχρέωση όλων μας». Όλων μας; Του ανύπαρκτου Κράτους που επαιτεί από τους Ιδιώτες….

Δυο κόσμοι, δυο πολιτικές.

Από την μία η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για ένα δημόσιο σύστημα υγείας με γενναία δημόσια στήριξη και από την άλλη, ένα σύστημα υγείας ανίσχυρο, απροστάτευτο, υπέρ των ιδιωτών”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here