Τί ανέφερε για το μείζον θέμα των απορριμμάτων, που αφορά και την Κορινθία, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, που έχει το προβάδισμα μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής,  έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχουμε ένα ξεκάθαρο όραμα, ένα ξεκάθαρο στόχο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θέλουμε να την κάνουμε μία περιφέρεια πρότυπο σε όλα» ,καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών και προσθέτοντας ότι «έχουμε ως άξονα τη διαφάνεια και τη λογοδοσία».

Ο νικητής της πρώτης Κυριακής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις προκλήσεις που έχει μπροστά της η Πελοπόννησος, εστιάζοντας στον πρωτογενή τομέα, τον οποίο χαρακτήρισε ως «βασικό άξονα για την αναπτυξιακή πολιτική της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τόσο με τα αγροτικά προϊόντα όσο και με τα κτηνοτροφικά». Διαβεβαίωσε, μάλιστα, ότι «έχουμε εργαλεία να βοηθήσουμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους με προγράμματα, με καλές πρακτικές από άλλες χώρες, με οτιδήποτε μπορεί να συνεισφέρει στο να αυξήσουμε την παραγωγικότητα τους».

Όσον αφορά στο ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών, τόνισε ότι «είναι ένα πρόβλημα το οποίο έχει δρομολογηθεί εδώ και πολύ καιρό, τώρα βρισκόμαστε στην τελευταία φάση ολοκλήρωσης» και διαβεβαίωσε ότι «θα προβούμε σε βελτιστοποίηση σε όλες τις δομές που έχουν ήδη γίνει».

Ο Δημήτρης Πτωχός στάθηκε ιδιαίτερα στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, λέγοντας ότι «είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να δώσουμε μεγάλο βάρος». Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «πρέπει να εκσυγχρονίσουμε και να επαναδιαστασιολογήσουμε πολλά έργα υποδομής. Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ, έχουν αλλάξει τα καιρικά φαινόμενα είναι και πολύ πιο έντονα».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ