Τα συγχαρητήρια & οι ευχαριστίες στο 1ο Γυμνάσιο Κιάτου για την επιτυχία του στον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Ζωή χωρίς εξαρτήσεις»

Πολλά συγχαρητήρια δίνει ο Δήμος Σικυωνίων στο 1ο Γυμνάσιο Κιάτου για την επιτυχία του στον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Ζωή χωρίς εξαρτήσεις» του Προγράμματος «Προληπτικές Παρεμβάσεις για το Κάπνισμα» του φορέα «George d. Bechrakis, Ερευνητικό Εργαστήριο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας» στο πλαίσιο της υλοποίησης του 12ου Πανελληνίου Μαθητικού Συνεδρίου με τίτλο «Παιδεία για έναν κόσμο χωρίς κάπνισμα».

“Συγχαρητήρια στην Αντωνίου Ηλιάννα της Β΄ τάξης και την Δούρου Δήμητρα της Γ΄ τάξης που ξεχώρισαν με τα έργα τους και απέσπασαν αμφότερες το πρώτο βραβείο. Μας κάνουν όλους περήφανους! Καλή πρόοδο να έχουν στην ζωή τους και πάντα επιτυχίες!

Επίσης, συγχαρητήρια στις εκπαιδευτικούς Αμαλία Μπουρατίνου και Σπέγκου Λευκοθέα αλλά και στην Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Αντιγόνη Βογιατζή Ζακούρα για την στήριξη και την προώθηση της καινοτομίας. Τέτοιους εκπαιδευτικούς χρειαζόμαστε στα σχολεία μας!

Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε!”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ