Το Επιμελητήριο Κορινθίας ζητά από τους πολίτες να αξιολογήσουν και φέτος τις Υπηρεσίες του μέσω ερωτηματολογίου μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ανακοίνωσε, μέσω της ιστοσελίδας του , ότι στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, σας προσκαλεί  να συμπληρώσετε  ένα συγκεκριμμένο ερωτηματολόγιο, «το οποίο δεν απαιτεί περισσότερα από 3 λεπτά του χρόνου σας, με βάση τη γνώμη και την εμπειρίας σας από το Επιμελητήριο Κορινθίας. Στόχος μας είναι μέσω των αποτελεσμάτων της παρούσας αξιολόγησης, να εντοπίσουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία και να αξιολογήσουμε τις υπηρεσίες μας.», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: « Ο Πρόεδρος και η Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Κορινθίας σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας, θα σεβαστεί την γνώμη σας και θα δεσμευτεί για την εχεμύθεια του εγγράφου αυτού. Με την συμμέτοχη σας στην έρευνα συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση για 2 (δύο) tablets!

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μέχρι και την Κυριακή 28/02/21. Η κλήρωση θα γίνει στο Επιμελητήριο την Πέμπτη 4/03/2021 και ώρα 14:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο media@korinthiacc.gr ή στο 2741024464 (933).»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ