Το ΚΔΑΠ ΑμΕΑ ” Εφυραίος Άθλος” επισκέφθηκε ο Γιώργος Γκιώνης – “Είναι μια πνοή ζωής για τις οικογένειες ατόμων με ειδικές ανάγκες της Κορινθίας”

Τα πρώτα Πρότυπα ΚΔΑΜ ΜΕΑ ΕΦΥΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ στο Νομό Κορινθίας που ξεκίνησαν ήδη να λειτουργούν στο Λουτράκι επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης.

Μια ιδιωτική εκπαιδευτική δομή, που φιλοξενείται σε σύγχρονους νεόδμητους χώρους και είναι μια πνοή ζωής για τις οικογένειες ατόμων με ειδικές ανάγκες της Κορινθίας, αναφέρει ο Δήμος και μας  ενημερώνει πως ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στις χώρους του ΚΔΑΠ από την Οραματίστρια και ιδρύτρια του Κέντρου κ. Όλγα Ρόζμαρι Μπεκιάρη και είχε την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει τον “ΝΑΟ”και να ενημερωθεί για τη συμβολή του στον αυτισμό.

Στην συνέχεια η κ. Όλγα Ρόζμαρι Μπεκιάρη Διδακτολόγος, Εκπαιδευτικός, Ειδική Παιδαγωγός, ο κ. Γιώργος Μπίσδας Γιώργος, Μαθηματικός, Εκπαιδευτής Ρομποτικής Τεχνητής Νοημοσύνης, Ειδικός Παιδαγωγός αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη του ΚΔΑΠ  μίλησαν για τα καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματα που εφαρμόζονται, τις παροχές και την προσφορά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΦΥΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ