Τι αποφάσισε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το νομό μας στην τελευταία του συνεδρίαση

Αποφάσεις για σημαντικά έργα που αφορούν το νομό μας έλαβε χθες , καλά τη συνεδρίασή του το  Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συγκεκριμμένα ενέκρινε, τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων και του Περιφερειακού Ταμείου, για την εκτέλεση των υποέργων, α) ανακατασκευή και συντήρηση αγροτικού δικτύου των πυρόπληκτων περιοχών Αθικίων και Αγίου Ιωάννη, προϋπολογισμού 370.000 ευρώ, β) ανακατασκευή και συντήρηση αγροτικού δικτύου των πυρόπληκτων περιοχών Γαλατακίου, Ξυλοκέριζας και Δημοτικής Ενότητας Σολυγείας προϋπολογισμού 370.000 ευρώ και γ) συντήρηση, ανακατασκευή και αποκατάσταση αντιπλημμυρικών υποδομών της εθνικής οδού Ισθμού – Επιδαύρου και λοιπών οδικών αξόνων στις πυρόπληκτες περιοχές της ανατολικής Κορινθίας, προϋπολογισμού 890.000 ευρώ.

Εγκρίθηκε, ακόμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. ΑΟΤΑ και του Περιφερειακού Ταμείου με αντικείμενο τις μελέτες ωρίμανσης και τα τεύχη δημοπράτησης για την ανέγερση του κτηρίου πολλαπλών χρήσεων στον χώρο του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου, συνολικού προϋπολογισμού 105.000 ευρώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ