Το “μεγάλο ευχαριστώ” του Γιώργου Ψυχογιού μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στο ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ – Εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος

Δήλωση του Βουλευτή Γιώργου Ψυχογιού για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας στον ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ, (που τον εντάσσει στην Κ.Ε του κόμματος) όπως αναρτήθηκε χθες στη σελίδα του Βουλευτή στο FB: 

“Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τη νέα Κεντρική Επιτροπή και μετά από περίπου τρεις μήνες τρέξιμο για το Συνέδριο και τις εκλογές που ακολούθησαν, έξω στην κοινωνία αλλά και μέσα στις συλλογικές διαδικασίες του κόμματός μας, ξεκινάω με ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στα μέλη μας από το Νομό μου, την Κορινθία, και συνολικά την Πελοπόννησο που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στην Κεντρική Επιτροπή, στα νέα μέλη μας που συμμετείχαν μαζικά και συνειδητά στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που δούλεψαν με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση τιμώντας τη βαθιά δημοκρατική παράδοση του χώρου μας.
Θα προσπαθήσω να σταθώ αντάξιος στην ευθύνη που συνεπάγεται η θέση στο κορυφαίο όργανο της ΚΕ, όπως προσπαθώ να κάνω στο ρόλο μου μέσα κι έξω από τη Βουλή, όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συνυποψήφιου/ες μου, είτε εξελέγησαν είτε όχι, σε ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα, αλλά και σε εκείνους που αθόρυβα και με ενθουσιασμό συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια και στην κινητοποίηση για το κάλεσμα νέων μελών.
Στοίχημα μας από δω και πέρα, ένα μαχητικό και σύγχρονο κόμμα δίπλα στην κοινωνία που εξαθλιώνεται καθημερινά. Ένα κόμμα με ένα ριζοσπαστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο που θα συγκρούεται με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και θα υπηρετεί τις ανάγκες των πολλών. Ένα κόμμα που δεν θα επιτρέπει κανένας άνθρωπος να είναι αόρατος και θα υπερασπίζεται δυναμικά τα δικαιώματα όλων χωρίς διακρίσεις.
Ένα κόμμα, με την ενεργοποίηση των νέων μελών και την όσμωση διαφορετικών ρευμάτων στο εσωτερικό του, πάνω στις βασικές αρχές και αξίες μας, τη συλλογικότητα, την ανιδιοτέλεια, τη συντροφικότητα και τη δημοκρατία,που μας κάνουν διαφορετικούς και οδήγησαν όλο αυτό τον κόσμο την περασμένη Κυριακή να μας κοιτάζει στα μάτια, ζητώντας να αγωνιστεί μαζί μας και τίποτα άλλο.
Ένα κόμμα, που με πολύ σοβαρή οργάνωση και προετοιμασία, με εξωστρέφεια και αυτοπεποίθηση, με όλο του το ιδεολογικό οπλοστάσιο χωρίς εκπτώσεις, θα νικήσει καθαρά στις επόμενες εκλογές για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και θα ανοίξει το δρόμο για μια ζωή με αξιοπρέπεια, σε μια κοινωνία ισότητας και αλληλεγγύης και όχι σε μια ζούγκλα που θα επιβιώνει μόνο ο πιο ισχυρός…
Και πάλι ευχαριστώ και προσωπικά όλους&όλες!
Να θυμόμαστε πάντα ότι οι αγώνες και οι ιδέες μας έρχονται από μακριά και πάνε πολύ μακριά!
Υγεία και δύναμη για τη συνέχεια!
Θα νικήσουμε.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ