Το 8ο Rally Regularity Σικυωνίων την Κυριακή 31 Μαρτίου

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας διοργανώνει την Κυριακή 31 Μάρτη 2024 το 8ο Rally Regularity Σικυωνίων – ΙΚΤΕΟ Κιάτου. Στο δελτίο Τύπου, αναφέρει, μεταξύ άλλων: “Ο αγώνας Regularity προσμετρά στο πρωτάθλημα της ΟΜΑΕ με συντελεστή 1.5 και περιλαμβάνει συνολικά περισσότερα απο 220 χιλιόμετρα, με 10 Ε.Δ.Α. και περισσότερες απο 90 χρονομετρήσεις με το Ελληνικό αξιόπιστο σύστημα TrailTrack.

Διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία με τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος 2024 (Attica Classic Rally), η σχεδίαση του αγώνα δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα σημείο που καθορίζουν έναν αγώνα regularity δηλαδή στην ακρίβεια.

Ταυτόχρονα η ΟΜΑΕ έχει θεσπίσει για το Πρωτάθλημα του 2024 υψηλές προδιαγραφές που οφείλουν όλοι οι οργανωτές να ακολουθήσουν (σχετικά στην προκήρυξη 2024 ), όπως ελάχιστα χιλιόμετρα, μετρήσεις και ακρίβεια.

Οι διαδρομές της φετινής έκδοσης καλύπτουν γνωστές και άγνωστες διαδρομές της Κορινθίας (Κιάτο, Κρυονέρι, Ψάρι, Σκοτεινή, Φενεός, Μπούτσι, Μάννα, Στυμφαλία ) κλπ

Στο πλευρό της οργάνωσης για μια ακόμα φορά ο Δήμος Σικυωνίων που από την πρώτη στιγμή πίστευε στον θεσμό και το στήριξε .

Χορηγός το ΙΚΤΕΟ Κιάτου , που πάντα είναι δίπλα στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και στην ιδέα της αυτοκίνησης.

Για την επικοινωνία φροντίζει το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και όλα τα τοπικά ΜΜΕ

Το Rally Σικυωνίων- ΙΚΤΕΟ Κιάτου  υπόσχεται για μια ακόμη φορά να προσφέρει στους συμμετέχοντες την απόλυτη εμπειρία ενός Regularity Event με κορυφαία ποιότητα, δράση και φυσικά σεβασμό στο ιστορικό αυτοκίνητο χωρίς υπερβολές.

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική χρονιά!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ