Υπουργός Υγείας: «Αντέξαμε και αντέχουμε οικονομικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά, αντέξαμε και αντέχουμε ως κράτος..»

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» για τα 2 χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ , ο Υπουργός Υγείας , μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Τον Ιούλιο του 2019 η ελληνική κοινωνία υπερψήφισε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργό, επιθυμώντας μια καθολική αλλαγή στη χώρα μας. Από τον Ιούλιο του 2019 έχουν περάσει μόλις δύο χρόνια, παρότι η αίσθηση στην κοινωνία είναι ότι η κυβέρνηση αυτή βρίσκεται στην εξουσία πολύ περισσότερο χρόνο. Οι αιτίες αυτής της αίσθησης είναι βασικά δύο. Αρχικά, η πανδημία επιμήκυνε τον χρόνο: μας έκανε να ζούμε έντονα την κάθε ώρα, την κάθε μέρα. Ο χρόνος κυλά αργά υπό συνθήκες πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης.

Η βασικότερη όμως αιτία είναι το έργο που παρήχθη από την κυβέρνηση, ειδικά στο χώρο της Υγείας, το οποίο είναι δυσανάλογα μεγάλο – πρωτόγνωρο όπως λένε και οι ίδιοι οι υγειονομικοί – σε σχέση με το χρόνο διακυβέρνησης της Ελλάδας από την Νέα Δημοκρατία υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη…… Αντέξαμε και αντέχουμε οικονομικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά, αντέξαμε και αντέχουμε ως κράτος, γιατί η υγειονομική διαχείριση της πανδημίας έγινε το μεγάλο πλεονέκτημα της Πατρίδας μας.

Υπό την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού πετύχαμε την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη διασφάλιση της δημόσιαςΥγείας και το άρτια οργανωμένο εμβολιαστικό πρόγραμμα, σε επίπεδα πολύ ανώτερα από ό,τι επέτυχαν ισχυρότερες από την Ελλάδα χώρες…..»

(πηγή: Υπουργείο Υγείας)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ