Χιλιάδες διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας με κεντρικό σύνθημα: «Αντεργατικό έκτρωμα» το νέο Νομοσχέδιο “

«Αντεργατικό έκτρωμα» χαρακτηρίζουν το νέο εργασιακό νομοσχέδιο οι χιλιάδες διαδηλωτές που έχουν ξεχυθεί απο το πρωϊ στους δρόμους της Αθήνας . Οι διαδηλώσεΙς έχουν “φουντώσει” στέλνοντας το μήνυμα πως το νέο Νομοσχέδιο για την εργασία “δεν θα περάσει”. Παράλληλα με την απεργία, οι πορείες στο κέντρο της πρωτεύουσας με πρωτοπόρα τα συνδικάτα ( ΠΑΜΕ, ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ) .Πλήθος κόσμου διαδηλώνει, με πανό και συνθήματα κατά του νομοσχεδίου και ζητούν να μην ψηφιστεί από τη Βουλή.

Παρόντες στις συγκεντρώσεις για την απεργία ήταν ο Γ.Γ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας , αλλά και ο επικεφαλής του ΜεΡα25Γ. Βαρουφάκης.
Λόγω των συγκεντρώσεων είναι κλειστό το κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Κουτσούμπας, συμμετέχοντας στην απεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, σημείωσε πως ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο είναι καταδικασμένο στην συνείδηση των εργαζομένων.Όπως σημείωσε δε, τον τελικό λόγο πλέον έχουν οι εργάτες και οι εργάτριες, οι νέοι και οι νέες, που αν καταλάβουν και συνειδητοποιήσουν τη δύναμη τους, μπορούν να το αχρηστεύσουν..”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ