Χρηματική βοήθεια και συλλογή φαρμακευτικού υλικού για τους κατοίκους της βόρειας Εύβοιας και τους εθελοντές Πυροσβέστες από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο

Βοήθεια στους πληγέντες συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις φωτιές στη βόρεια Εύβοια αλλά και τους εθελοντές Πυροσβέστες  αποφάσισε να προσφέρει ομόφωνα το Δ.Σ του Φαρμακευτικού Συλλόγου  Κορινθίας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση : “Το ΔΣ του ΦΣΚ έλαβε εκτάκτως ομόφωνη απόφαση παροχής βοήθειας στους Συλλόγους Εθελοντών Πυροσβεστών καθώς και σε πληγέντες από την εκτεταμένη και καταστροφική πυρκαγιά στην Βόρεια Εύβοια, μέσω κατάθεσης χρηματικής βοήθειας σε λογαριασμό του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας.

Ο ΦΣΕ, στην παρούσα φάση, καταβάλλει σημαντική προσπάθεια συμβολής στην ικανοποίηση πιεστικών ανάγκων της κοινωνίας της Εύβοιας, ως αποτέλεσμα του πύρινου εφιάλτη που συνεχίζει να βιώνει.

Παράλληλα αποφασίστηκε η συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου μας, αρχής γενομένης από την Τρίτη 10/8, φαρμακευτικού υλικού εξοπλισμού 60 kit πρώτων βοηθειών, δωρεά της εταιρείας PRODEXX PHARMACY. Τα φαρμακεία μέλη έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον εξοπλισμό αυτών των kit πρώτων βοηθειών, τα οποία στη συνέχεια θα παραδοθούν στους Συλλόγους Εθελοντών Πυροσβεστών της ΠΕ Κορινθίας, υποστηρίζοντας και αναγνωρίζοντας το πολύτιμο εθελοντικό τους έργο. Προσεχώς θα μας αποσταλεί λίστα περιεχομένου φαρμακείου πρώτων βοηθειών από τους υπεύθυνους φορείς, ώστε να προσφέρει το κάθε φαρμακείο τα απαραίτητα υλικά για τον πλήρη εξοπλισμό τους.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ