Άρπαξε και επιβίβασε σε αυτοκίνητο με τη βία ανήλικη και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα . Κατάφερε να απεγκλωβιστεί η κοπέλα , συνελήφθη ο δράστης

φωτο αρχείου

Αρπαγή ανήλικης κοπέλας σημειώθηκε χθες από έναν 38χρονο . Πιο αναλυτικά, συνελήφθη, χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, 38χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αρπαγή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης στη Ραφήνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, το απόγευμα ο κατηγορούμενος προσέγγισε την ανήλικη με το όχημα του, στο οποίο την επιβίβασε με τη χρήση βίας. Κατά τη διαδρομή ο κατηγορούμενος επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην ανήλικη, η οποία ωστόσο κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να αποβιβαστεί από το όχημα, καλώντας σε βοήθεια.

Άμεσα από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα και έπειτα από επισταμένες έρευνες και από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από την ανήλικη ως δράστης της εγκληματικής πράξης και συνελήφθη. Επίσης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ