Έκλεβαν οχήματα σταθμευμένα στον Αρχαιολογικό χώρο της Κορίνθου και συνελήφθησαν στις Μυκήνες

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο άτομα, ένας 30χρονος αλλοδαπός και ένας 63χρονος ημεδαπός, αντίστοιχα,  που κατηγορούνται για κλοπές σε οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε Αρχαιολογικούς χώρους του Ναυπλίου, της Επιδαύρου, των Μυκηνών και της Κορίνθου.

Οι συλλήψεις έγιναν και οι υποθέσεις εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ στην επίσημη ιστοσελίδα του , πρόκειται για είκοσι τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών. Οι δύο άντρες, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών στις Μυκήνες και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, για σύσταση συμμορίας καθώς και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι σε αρχαιολογικούς χώρους του Ναυπλίου, της Επιδαύρου, των Μυκηνών και της Κορίνθου, διέπραξαν συνολικά τρεις περιπτώσεις αποπειρών κλοπών και είκοσι μία περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, όπου αφαίρεσαν χρήματα, λίρες Αγγλίας, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα κ.ά., μέρος των όποιων βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ