Ανοίγει την 1η Μαϊου η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας με το μήνα. Προσοχή: 10.000 € πρόστιμο για όσους κινούν το όχημά τους που είναι σε ακινησία

φωτο αρχείου

Την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Μαΐου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα myCar για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας με το μήνα, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως επίσης πρόσθεσε αν κάποιος κινεί το όχημά του και είναι σε ακινησία το πρόστιμο που προβλέπεται είναι 10.000 ευρώ. Είναι μια πολύ σοβαρή παράβαση να κινείσαι με όχημα το οποίο είναι δηλωμένο ως ακίνητο, τόνισε.

Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν θέσει σε ακινησία τα οχήματά τους, θα μπορούν και φέτος, να προχωρήσουν σε άρση της ακινησίας, πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα. Το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί εξαρτάται από τους μήνες που θα επιλέξουν οι ιδιοκτήτες να κυκλοφορούν το όχημα. Για έναν μήνα θα πληρώσουν το 1/12 των τελών κυκλοφορίας, για δύο μήνες τα 2/12, για 3 μήνες τα 3/12, για 4 μήνες τα 4/12 και ούτω καθεξής. Το δικαίωμα άρσης ακινησίας χορηγείται μόνο μία φορά εντός του έτους,.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ