Έτοιμοι όλοι για 3η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού – Δεν έχει ακόμη οριστεί πότε ακριβώς θα ξεκινήσει – Υπάρχει επάρκεια εμβολίων

Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί ούτε έχει ακόμη οριστεί η ακριβής ημερομηνία της τρίτης δόσης του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού. Ωστόσο η κυβέρνηση προσανατολίζεται στις αρχές Σεπτεμβρίου. Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ:  «Η τρίτη δόση συζητείται ευρύτερα και για όσους έχουν ξεκινήσει νωρίτερα τον εμβολιασμό τους. Η Επιτροπή εξετάζει τα δεδομένα και θα υπάρξει απάντηση σύντομα. Ισχύει για όλες τις κατηγορίες και εμείς είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε επιχειρησιακά, από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Θα δώσουμε την ακριβή ημερομηνία για την τρίτη δόση κατά του κορονοϊού».

Ο κ. Θεμιστοκλέους διαβεβαίωσε ότι υπάρχει επάρκεια εμβολίων για τρίτη δόση, λέγοντας ότι «δεν τίθεται τέτοιο θέμα». «Είμαστε σε μια φάση που έχουμε διαθέσιμα εμβόλια αλλά και ραντεβού», υπογράμμισε.  Επιπλέον, σημείωσε ότι γίνεται προσπάθεια «να αυξηθεί σε περιοχές η εμβολιαστική κάλυψη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ