Αθ. Μουζάκης: “Με κοινή προσπάθεια και με τη συμβολή όλων, Δήμου και πολιτών, διατηρούμε τον τόπο μας καθαρό και όμορφο  και προστατεύουμε το περιβάλλον”

Συνεχίζεται, σε καθημερινή βάση, η προσπάθεια για έναν καθαρό δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε κάθε γωνιά και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μουζάκης απευθύνει ξανά κάλεσμα στους πολίτες να βοηθήσουν την κοινή προσπάθεια. Συγκεκριμμένα αναφέρει:

“Η καθαριότητα, η συντήρηση κοινοχρήστων χώρων και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν τροχιά ανάπτυξης ενός τόπου και επιτυγχάνονται με την συνεχή συνεργασία Δήμου και πολιτών.

Ο στόχος μας  είναι να προσφέρουμε καθαρούς και περιποιημένους κοινόχρηστους χώρους σε κατοίκους και επισκέπτες, ώστε ο Δήμος μας να αναβαθμίζεται συνεχώς μέσα από την δημιουργία συνθηκών υγιεινής διαβίωσης  και κατ΄ επέκταση βελτίωση ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι με κοινή προσπάθεια και με τη συμβολή όλων, Δήμου και πολιτών, διατηρούμε τον τόπο μας καθαρό και όμορφο  και προστατεύουμε το περιβάλλον.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ