Ανακοινώθηκαν τα προνόμια: προπληρωμένη κάρτα αξίας 150 € «freedom pass» για τους νέους που έχουν εμβολιαστεί ή θα εμβολιαστούν

Δια στόματος πρωθυπουργού ήρθαν τελικά τα προνόμια και η σειρά μέτρων αποκλειστικά για τους εμβολιασμένους . Τα παρουσίασε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μέγαρο Μαξίμου. Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός αλλά και μέλη της κυβέρνησης, τα προνόμια εμβολιασμένων ξεκινούν άμεσα.

Ο Πρωθυπουργός μίλησε για την «Κάρτα Ελευθερίας», μιας προπληρωμένης κάρτας 150 ευρώ, που θα δίνεται από την πολιτεία σε όλους τους νέους 18-25 ετών που έχουν ήδη εμβολιαστεί, ή θα εμβολιαστούν στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι με τον πρώτο εμβολιασμό θα δίδεται σε όσους έχουν γεννηθεί μετά το 1996 μια προπληρωμένη κάρτα αξίας 150 ευρώ. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό μέσω αυτής της κάρτας, που θα ονομάζεται «freedom pass», θα καλύπτονται έξοδα για ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά ταξίδια, είσοδο σε χώρους πολιτισμού, όπως κινηματογράφους ή θέατρα. «Η διαδικασία θα είναι εξαιρετικά απλή και θα δημιουργείται με το ΑΜΚΑ κάθε πολίτη. Αφορά όσους νέους έχουν εμβολιαστεί και όσους θα εμβολιαστούν από δω και στο εξής», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε από τους νέους της χώρας να αδράξουν την ευκαιρία και να εκμεταλλευτούν το freedom pass για να πάρουν μια ανάσα ψυχαγωγίας και ελευθερίας.»  «Από σήμερα ανοίγεται ένα παράθυρο ελευθερίας για τον ελεύθερο χρόνο τους. Με την πρώτη δόση εμβολιασμού θα αποκτούν μία προπληρωμένη κάρτα ύψους 150 ευρώ για ταξίδια και για πολιτιστικά δρώμενα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ