Αναστάσιος Γκιολής: «Ο χορός του Αυγενάκη έκλεψε την παράσταση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής έγραψε χθες, μεταξύ άλλων στην προσωπική του σελίδα στο F , ένα ξεχωριστό περιστατικό στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πάλης στο Λουτράκι :

«Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, που ξεσήκωσε τους καλεσμένους ακόμη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη άνοιξε – και επίσημα – η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης Βετεράνων στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος», παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, της τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Αθλητισμού.

Η τελετή έναρξης έδωσε στην ευκαιρία τόσο στους αθλητές– που λίγες ώρες νωρίτερα είχαν ξεκινήσει την προσπάθειά τους για διάκριση στη διοργάνωση – να πάρουν μια μικρή γεύση από την ελληνική κουλτούρα και τον ελληνικό πολιτισμό.

Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα «παρέσυρε» ακόμη και τον Λευτέρη Αυγενάκη. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για να τιμήσει τον υφυπουργό Αθλητισμού είχε φροντίσει να συμπεριλάβει στο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα κρητικούς χορούς κι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, που κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης έσυρε τον χορό και κέρδισε το χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού στο χαιρετισμό που απηύθυνε έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και αναφέρθηκε στη σημασία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και στα οφέλη του αθλοτουρισμού…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ