Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η Περιφερειακή Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO». Ένα μοναδικό κειμήλιο, η χειρόγραφη επιστολή του Θ. Κολοκοτρώνη στην Έκθεση!

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της στην Τρίπολη, η Περιφερειακή Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», που θα  διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου, συγκεντρώνοντας στις εγκαταστάσεις της πάνω  από 200 εκθέτες και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις. Στην Έκθεση συμμετέχει και το Επιμελητήριο Κορινθίας. 

Εγκαίνια: 7 μ.μ. Κτίριο ΓΕΑ, ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Παρουσία εκπροσώπων κυβέρνησης θα τελεστούν τα εγκαίνια της έκθεσης ενώ θα παραστεί  πλήθος επισήμων και σημαντικές παρουσίες του επιχειρηματικού και πολιτικού τοπίου της  Πελοποννήσου.

Η τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, Τοποτηρητή Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. Ευστάθιου.

Περίπτερο με άρωμα ιστορίας

Χειρόγραφη επιστολή του Κολοκοτρώνη . Ένα από τα πιο σημαντικά τεκμήρια, που κουβαλά πάνω του μια ολόκληρη ιστορία έχει στην  κατοχή του το Επιμελητήριο Αρκαδίας και σας το παρουσιάζει. Χειρόγραφη επιστολή του  Θεόδωρου Κολοκοτρώνη εκτίθεται σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην έκθεση.

Μήνυμα Προέδρου Γιάννη Τρουπή και Διοίκησης Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Ο Πολιτισμός ενισχύει την επιχειρηματικότητα

“Το Επιμελητήριο Αρκαδίας με την απόκτηση της επιστολής του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, προσέφερε στην Αρκαδία, τον τόπο όπου μεγαλούργησε ο ιθύνων νους της  Ελληνικής Επανάστασης, ένα κομμάτι της ιστορίας της. Μικρό μεν, βαθιά συμβολικό και  ουσιαστικό δε για την καταγραφή της μνήμης του τόπου μας. Θέλοντας να συμβάλλει στη  μελέτη της ιστορίας και στην καλλιέργεια της συλλογικής συνείδησης, το Επιμελητήριο  εξασφάλισε, με ίδιους πόρους των μελών του, ένα τεκμήριο το οποίο θα είναι ανοιχτά  προσβάσιμο από τους πολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής μας. Νιώθουμε περήφανοι και συγκινημένοι γιατί με την πράξη αυτή αποδίδουμε φόρο τιμής σε μια σπουδαία προσωπικότητα απόλυτα ταυτισμένη με τον Μοριά μας.”

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινές: 16:00- 21:00

Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

Χορηγοί Επικοινωνίας

PORTALS

arcadia 938.gr, arcadiasport, astroskynourianews.gr, drt915.gr, pna.gr, kalimera-arkadia.gr, arcadiaportal.gr, leonidion.gr, astrosnews.gr, kafeneio-megalopolis.gr, farmportal.gr, voltastintripoli.gr, toprotoselido.gr, argolidalife.gr, argolidaportal.gr, argolikianaptiksi.gr, anagnostis.org, patranews.gr, patrasevents.gr, alphapatras.gr, ilialive.gr, patrisnews.gr, korinthiaki.gr, ekorinthos.gr, jennysworld.gr, klife.gr, korinthosnews.gr, hmerisiakorinthou.gr, flynews.gr, lakonikos.gr, notospress.gr, monemvasianews.gr, kalamatatimes.gr, eleftheria online, tharrosonline, lakones gr, edopeloponnisos.gr, entermessinias.gr

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Αρκαδία 9,38, Αστέρας 100,1, Σκάι 102,8 Αρκαδίας, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, Diva Fm

106,1, Μεγαλόπολη 103,1 Fm, Άρωμα 98,5, Σκάι Αργολίδας 102,3, Alpha Patra 94,4, O Ρυθμός

94,9, Radio 91,5, Top Fm 93, Ορτ Fm 92,3, Life Radio 91,6, Brake Fm 100,8, Eco Radio 87,9, Just

Radio 96,4, Πολιτεία 90, 7, Fly fm 89,7, Μελωδία 98,7, Νότια Λακωνία 93,5 Fm, Σκάι

Μεσσηνίας 96,4, Άρωμα 95,7, Life fm 88,0, Emfasis 91,8

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Αργολική Ανάπτυξη, Έπαθλο, Πατρίς Πύργου, Αναγνώστης Πελοποννήσου, Κορινθιακή, Λακωνικός Τύπος, Ελευθερία, Θάρρος.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΟΡΤ Τηλεόραση, Ioniaν TV, BEST TV, MESOGEIOS TV,

Στην ιστοσελίδα: www.peloponnisosexpo.gr, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την Έκθεση. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ