Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2024 στο Παρίσι με στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων σε ξένες αγορές

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνεχίζοντας το πρόγραμμα προώθησης των τοπικών προϊόντων σε ξένες αγορές, πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2024, που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2024 στο Παρίσι.

Στόχος της Περιφέρειας είναι, “μέσω της παρουσίας της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει τον αγροδιατροφικό τομέα και, συγχρόνως, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.”

Η Διεθνής Έκθεση SIAL πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE στο Παρίσι και αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο, ενώ διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια.

Η διοργάνωση αριθμεί εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες από περισσότερες από 200 χώρες όπου παραγωγοί, εισαγωγείς, αγοραστές και έμποροι λιανικής, εκπρόσωποι του ειδικού Τύπου και ανεξάρτητοι φορείς κάθε μεγέθους συναντώνται στον μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο στο Παρίσι για πέντε ημέρες έμπνευσης, συζήτησης και ανταλλαγής.

Ως εκ τούτου, “παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail: tourismos@arcadia.gr, έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο αντίστοιχο Επιμελητήριο.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος (60%) του κόστους συμμετοχής (ενοικίαση/ κατασκευή/ μεταφορές), ενώ το υπόλοιπο αυτής (40%), θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες εκθέτες – τυποποιητές.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθούν συνημμένα τα αρχεία της Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος και της Αίτησης Συμμετοχής.” αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SIAL 2024.pdf

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ