Απλές συμβουλές για να ξυπνάτε το πρωϊ ….ομορφότερες

Beauty tips- Τα  διαβάσαμε και τα αναρτούμε για όσες θέλουν να ξυπνούν ομορφότερες:

*Καθαρίστε προσεκτικά το πρόσωπό σας

Καθαρίστε κάθε βράδυ το πρόσωπό σας , από όλα όσα έχετε βάλει επάνω (κρέμες , αντιηλιακά , μακιγιάζ ) και βέβαια από την σκόνη της ημέρας  . Χρησιμοποιείστε ένα καλό καθαριστικό που ταιριάζει στο δικό σας δέρμα. Και φυσικά μην ξεχνάτε την ενυδάτωση και όποια άλλη κρέμα ταιριάζει στην ηλικία σας.

*Βάλτε στην περιποίησή σας τις overnight masks

Οι overnight masks είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε τα συστατικά τους να εισχωρούν βαθύτερα και να δρουν καλύτερα ενώ εσείς κοιμάστε. Μια λεπτή στρώση από αυτόν τον τύπο μάσκας εμποδίζει τις ακαθαρσίες και τη σκόνη από το να εισχωρήσουν στους πόρους του δέρματος, ενώ παράλληλα δεσμεύουν στο δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

*Φροντίστε τις φτέρνες σας

Κάθε βράδυ προτού κοιμηθείτε κάντε μασάζ στις φτέρνες σας με μια πλούσια ενυδατική σύνθεση.

*Ενυδατώστε τα μαλλιά σας

Μία φορά την εβδομάδα απλώστε λάδι καρύδας στις άκρες των μαλλιών σας και λουστείτε το επόμενο πρωί για έξτρα ενυδάτωση.

*Περιποιηθείτε τις βλεφαρίδες σας

*Αλλάξτε μαξιλαροθήκη

Ένα μικρό αλλά… θαυματουργό beauty tip είναι να κοιμάστε σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη. Το ύφασμα αυτό θα μειώσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων στο πρόσωπό σας, αποτρέποντας την τριβή του δέρματος, ενώ παράλληλα θα μειώσει το φριζάρισμα των μαλλιών. Επίσης, το μετάξι είναι ανθεκτικό στα ακάρεα σκόνης και άλλα αλλεργιογόνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ