Αποκλειστική δήλωση του συντοπίτη μας Παναγιώτη Ρουστέμη στην hmerisiakorinthou.gr για τη συμμετοχή του στο φετινό ΕΚΟ Ράλλι Ακρόπολις

Η ατυχία λόγω της έλλειψης ορατότητας , στην 2η ημέρα του αγώνα, μπορεί να ανάγκασε τον Παναγιώτη Ρουστέμη και τον συνοδηγό του Χρήστο Μπακλώρη να εγκαταλείψουν τον αγώνα , το φετινό ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, αφού η ασφάλειά τους είναι πάνω από όλα, ωστόσο τα δύο παιδιά από την Κορινθία  αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια για την πολύ καλή προσπάθειά τους και τη συμμετοχή τους στην φετινή διοργάνωση.

Ο Παναγιώτης   σε αποκλειστική γραπτή του δήλωση στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα μας σήμερα, έγραψε για τον αγώνα και την έκβασή του για τον ίδιο και τον συνοδηγό του:

“Για εμένα ήταν  είναι το τρίτο Ράλλυ Ακρόπολης που αγωνίστηκα παρότι είμαι ακόμα 24 χρόνων. Στο πρώτο Ράλλυ Ακρόπολις είχα τερματίσει 3ος Έλληνας, στο δεύτερο πέρσι (2021)τερμάτισα 2ος . Φέτος στόχος μας ήταν να τερματίσω πρώτος Έλληνας !!Ο φετινός αγώνας για εμάς είχε πολλές απαιτήσεις διότι είχα ένα καινούργιο αυτοκίνητο που δεν το γνώριζα και έπρεπε να προσαρμοστώ γρήγορα για να καταφέρω να είμαι ανταγωνιστικός !

Είχαμε την ταχύτητα και στην δεύτερη μέρα του RALLY ACROPOLIS είχα αρχίσει να βρίσκω το αυτοκίνητο και να είμαι γρήγορος τόσο σε επίπεδο γενικής ξένων όσο και Ελλήνων καθώς ήμουν άνετα δεύτερος Έλληνας και σε απόσταση βολής από τον πρώτο όπου είχαμε σκοπό να κάνουμε την “επίθεση” μας την ημέρα του Σαββάτου στις ειδικές της Λαμίας. Ωστόσο στην τελευταία ειδική διαδρομή της Παρασκευής  είχαμε μια έξοδο και εγκατάλειψη του αγώνα λόγω έλλειψης ορατότητας από τη  σκόνη και την απαγορευτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην συγκεκριμένη ειδική, μια ειδική απαγορευτική που έπρεπε να διακοπεί αφού δεν μπορούσαμε να δούμε στα 10 μέτρα ! Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν και τα πολλά μηνύματα θαυμασμού από τους θεατές!

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ    Seajets Μάριος Ηλιουπουλος

Ιατρικό Αθηνών

Καζίνο Λουτράκι

Δήμος Κορινθίων

Lyopay

Κοιλακος SKODA

Rent A car Roustemis

4 TROXOI

ΚΕΜΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ

ΡYZI ΩΜΕΓΑ

ΡΕΚΤΙΦΙΕ ORIGINAL

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΨΥΚΤΙΚΟΙ

ΚΥΡΚΟΣ RAGING

ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΑΥΣΙΜΑ

Votrelinos Auto service΄

ΜΑΧ PRINT ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ