Αποτροπιασμός από τα πρωτοφανή επεισόδια και την «τυφλή» βία χθες  στη Νέα Σμύρνη – Τα πρώτα λόγια  του Αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεαρούς

Ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη  με αποκορύφωμα τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου αστυνομικού από ομάδα 30 νεαρών που είχαν πέσει επάνω του και τον χτυπούσαν . Τα επεισόδια , που ξεκίνησαν γύρω στις 5 το απόγευμα, συνεχίστηκαν μέχρι το βράδυ με κυνηγητό, πετροπόλεμο προς τους αστυνομικούς , ρήξη χημικών και νερού από τις αστυνομικές δυνάμεις για να διαλύσουν τους ταραχοποιούς που είχαν κλείσει τους δρόμους με κάδους και  είχαν  βάλει φωτιά. Υπολογίζεται ότι ήταν γύρω στα 400 άτομα που προκάλεσαν αυτά τα πρωτοφανή επεισόδια σε μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας για τα επίσης πρωτοφανή επεισόδια της προηγούμενης ημέρας στην ίδια περιοχή.

Ο νεαρός αστυνομικός είναι από τις Σέρρες και  είναι βαριά τραυματισμένος αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.  Τα πρώτα του λόγια, προς τους συναδέλφους του που προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, φαίνεται πως ήταν : «Είμαι καλά, θα αντέξω..»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ