Αποφάσεις για τρία έργα της Κορινθίας έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Στις αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης, μέσω τηλεδιάσκεψης, περιλαμβάνονται και κάποιες που αφορούν την Κορινθία.

Πιο συγκεκριμμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Π.Π , η Επιτροπή προέβη στην έγκριση πρακτικού του διαγωνισμού για το έργο συντήρησης και ανακατασκευής αντιπλημμυρικών υποδομών που έχουν υποστεί βλάβες από πλημμυρικά φαινόμενα, σε ρέματα, χειμάρρους και ποταμούς της Κορινθίας, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

Ενέκρινε επίσης την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, για το έργο βελτίωσης προσβάσεων στη λίμνη Ηραίου και προς τον Αρχαιολογικό χώρο ακραίου Ηραίου με προϋπολογισμό και πίστωση 120.000 ευρώ.

Τέλος, εκτός ημερησίας διάταξης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό  για την κατασκευή του με προϋπολογισμό 1.700.00 ευρώ έργου συντήρησης της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Αθηνών και Κορίνθου Πατρών μέσα στα όρια της Π.Ε. Κορινθίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ