Αυτοψία Νίκου Ταγαρά στις περιοχές του Δ. Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που έχουν υποστεί διάβρωση – Τί είπε ο Υφυπουργός Χωροταξίας & Περιβάλλοντος

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νίκος Ταγαράς, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών, επισκέφθηκε τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για το  μεγάλο πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών .

Ο κ.Ταγαράς είχε συνάντηση στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Βλάση Τσιώτο και τους Αντιδημάρχους.

Στη συνέχεια διενέργησε αυτοψία σε περιοχές στις οποίες η διάβρωση παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση, αλλά και ενημέρωσε την Δημοτική Αρχή για την πορεία της πρώτης μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης, η οποία βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης, όπως τονίστηκε.

Συζητήθηκε επίσης η διεκδίκηση του Δήμου για την χρηματοδότηση και την άμεση εκπόνηση μίας δεύτερης μελέτης η οποία πρέπει να συμπεριλάβει όσες περιοχές του Δήμου βρίσκονται εκτός της πρώτης μελέτης, μας ενημερώνει ο δήμος.

Ο κ. Ταγαράς ενημέρωσε την Δημοτική Αρχή καθώς και ενδιαφερόμενους κατοίκους για τις ενέργειες του ώστε να υλοποιηθεί το δίκαιο αυτό αίτημα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ