Βασίλης Κικίλιας : «Ο εμβολιασμός είναι πατριωτικό καθήκον» « Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων βουλευτών έχει εμβολιαστεί.»

Μιλώντας  στην εκπομπή «Από τις έξι» της ΕΤ ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δήλωσε σχετικά με την  αξία  και την σημασία του εμβολιασμού :

«Ο εμβολιασμός είναι πατριωτικό καθήκον. Εδώ που έχουμε φτάσει διακυβεύεται και η οικονομία, διακυβεύονται οι εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής, ο τουρισμός. Πολύ μεγάλες κοινωνικές ομάδες περιμένουν να ζήσουν, να κινηθούν με μονάδες ελευθερίας.

Νομίζω ότι όλοι αγαπάμε τη χώρα μας και όλοι θέλουμε να δούμε να ευημερεί η μέση ελληνική οικογένεια και να στηρίζεται η οικονομία. Πρέπει να πάμε να εμβολιαστούμε.»

 Ο κος Κικίλιας σε άλλες δηλώσεις του τόνισε πως η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών έχει εμβολιαστεί και πως ο καθένας κρίνεται. Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτά όμως είναι προσωπικά δεδομένα, όπως είναι για τον κάθε πολίτη, και σεβαστά για όλους. Υπάρχουν και αυτοί όμως οι οποίοι έχουν βγει δημοσίως και έχουν ταχθεί ενάντια στον εμβολιασμό. Ο καθένας κρίνεται…. Ο εμβολιασμός δεν είναι πεδίο κομματικό ή αντιπολιτευτικό.>

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ