Βασίλης Νανόπουλος: « Η πλατεία στα Περιβολάκια ολοκληρώνεται, παρ’ όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια»

«Σύντομα θα μπορούν οι Κορίνθιοι να χαρούν την πλατεία στα «Περιβολάκια», διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος κος Βασίλης Νανόπουλος σε δηλώσεις του αυτές τις ημέρες για το σημαντικό αυτό έργο στο κέντρο της πόλης . Η πλατεία Παναγή Τσαλδάρη, όπως λέγεται, έχει αλλάξει και σε λίγες εβδομάδες, αναμένεται να  παραδοθεί  ως ένας χώρος πρασίνου,  αναψυχής και περιπάτου. Μάλιστα πρόσφατα φωταγωγήθηκε, αλλά όχι ολοκληρωτικά, αφού, σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος, σε  λίγες ημέρες , θα μπουν και τα φώτα της διακόσμησης.

Ερωτηθείς αν το σχέδιο ανάπλασης θα τηρηθεί ως έχει, ο κος Νανόπουλος απάντησε πως στο μεγαλύτερο μέρος του θα τηρηθεί, ωστόσο θα γίνουν και κάποιες αλλαγές, κάποιες προσθήκες, όπως η παιδική χαρά που δεν είχε προβλεφθεί αρχικά.   «Τηρήσαμε τις προδιαγραφές της σύμβασης» είπε χαρακτηριστικά , ωστόσο « θα αντικαταστήσουμε ορισμένα σημεία, όπως τα φώτα led για περισσότερο φωτισμό σε κάποια σημεία.». «Φτιάξαμε μία πλατεία με σωστές προδιαγραφές και βελτιώσεις», δήλωσε ο Δήμαρχος και αυτό που μένει είναι να ολοκληρωθούν τα έργα όσο πιο σύντομα γίνεται για να μπορούμε να περπατήσουμε εκεί ξανά.

Ο κος Νανόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε εμπόδια, καταγγελίες και δυσκολίες που συνάντησε η Δημοτική Αρχή σε αυτό το όμορφο έργο. Ωστόσο, όπως είπε, δεν πτοήθηκε  , αλλά προχώρησε και σε λίγο καιρό θα  παραδοθεί  στους Κορίνθιους και τους επισκέπτες του Δήμου.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ