Γαλάζιες σημαίες σε Καλάμια , Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους – Με αυστηρά κριτήρια η επιλογή των παραλιών που βραβεύτηκαν

 Τα “Καλάμια” , η παραλία της Κορίνθου,  απέκτησε ξανά την γαλάζια σημαία και όπως αναφέρει ο δήμος ” θα υψώσει στον ιστό της το ευρωπαϊκό εύσημο μετά από 13 ολόκληρα χρόνια!” και συνεχίζει: “Συνεχίζουμε τη φετινή χρονιά θέτοντας υποψηφιότητα για 3 ακόμα παραλίες μας, την Ποσειδωνία, την Αλμυρή και τον Κόρφο!”

Γαλάζιες σημαίες  όμως παίρνουν δικαιωματικά και φέτος  παραλίες και στον Δήμο  – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων . Συγκεκριμμένα , τρεις παραλίες, δύο παραλίες στο Λουτράκι και μία στους Αγίους Θεοδώρους.

Αναγνωρίζοντας την εξαιρετική ποιότητα υδάτων και το υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών στους λουομένους, οι παραλίες αυτές βραβεύτηκαν και φέτος με γαλάζια σημαία.

Η βράβευση με «Γαλάζια Σημαία», πιστοποιεί την «εξαιρετική» ποιότητα των υδάτων και πιστοποιεί πως η παραλία πληροί 33 πολύ αυστηρά κριτήρια, όπως καθαρά νερά, καθαριότητα ακτής, υποδομές, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, εγκαταστάσεις υγιεινής, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ