Γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό το έργο της εγκατάστασης και λειτουργίας φαναριών στον κόμβο της Π.Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών, της οδού Αγ. Γεωργίου προς νότο και της οδού Κολοκοτρώνη προς βορρά στο Βραχάτι

Γιατί κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό το έργο της εγκατάστασης και λειτουργίας συστήματος σηματοδότησης στον κόμβο της ΠΕΟ Κορίνθου-Πατρών και των οδών Αγ. Γεωργίου, οδού Κολοκοτρώνη και Ν. Γκάτσου, στο Βραχάτι; Να θυμίσουμε πως την Παρασκευή 24 Μαρτίου η υπεγράφη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου,  συνολικού ποσού 118.966,96€.

Το έργο κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό καθώς αναβαθμίζεται η ασφάλεια πρόσβασης του κόμβου λόγω του ότι σε κοντινή απόσταση λειτουργεί σχολική μονάδα (Γυμνάσιο-Λύκειο Βραχατίου) που δημιουργεί επιπρόσθετες ανάγκες ασφάλειας κίνησης πεζών κυρίως των μαθητών λόγω της μαζικής διέλευσής τους.

Αντικείμενο του συγκεκριμένου έργου είναι η λειτουργία και διαχείριση φωτεινών σηματοδοτών οδικής κυκλοφορίας στον κόμβο της Π.Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών, της οδού Αγ. Γεωργίου προς νότο και της οδού Κολοκοτρώνη προς βορρά στο Βραχάτι .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ